fotograf de botez in bucuresti

fotografie de botez si familie

Sosirea unui copil pe lume este un motiv de bucurie pentru parintii care asteapta parca dintotdeauna sa-si tina propriul copil in brate. Niciun efort nu va fi considerat prea mare de catre parintii care urmaresc sa le ofere copiilor tot ceea ce este mai bun.

Botezul, primul eveniment major din viata unui copil, este pregatit din timp pentru a fi cu adevarat memorabil. De la biserica in care va fi organizata ceremonia si pana la alegerea locatiei, toate aspectele sunt analizate cu atentie.  Intre toate elementele importante pentru un astfel de eveniment, realizarea unui contract cu un fotograf care sa surprinda cele mai atractive imagini este considerata o prioritate.

Consider ca fotografiile de botez trebuie sa poarte o incarcatura emotionala unica, pentru ca peste ani, copilul sa se poata bucura de acestea. Fotografiile trebuie sa transmita emotia acelor momente unice din viata sa. De astfel, rolul meu bine definit in cadrul evenimentului la care particip este sa construiesc o punte de azi pentru un “maine” chiar si foarte indepartat.

Orice fotograf de botez stie ca in cadrul acestui tip de eveniment va trebui sa captureze imagini acasa, inainte de ceremonia de la biserica, cadre naturale din timpul botezului si imagini de la petrecerea ce urmeaza. Toate aceste momente sunt importante si toate poarta o incarcatura emotionala unica, motiv pentru care sunt acolo pentru a surprinde cand bebelusul este imbracat pentru botez, cand ajung nasii, mosii si bunicii, pentru a captura imagini reprezentative din timpul slujbei si bucuria parintilor si invitatilor din timpul petrecerii.

Consider ca o comunicare eficienta cu parintii copilului care urmeaza sa fie botezat este esentiala. Inainte de eveniment imi sunt necesare informatii de baza, precum: data la care se va organiza, ora la care va incepe, locatia in care va fi organizata petrecerea. De asemenea, este important sa mi se comunice numarul invitatilor care vor participa la petrecere, pentru a sti despre ce volum de munca va fi vorba.

Fotografia de botez este un gen care transmite in mod prioritar inocenta, puritate, emotie, frumos, motiv pentru care veti avea nevoie de un fotograf cu experienta relevata in domeniu. Portofoliul fotografului, pe care va trebui sa il rasfoiti si sa il analizati, va poate ajuta sa luati decizia cea mai buna.

Scopul meu este acela de a va oferi fotografii pe care sa le asezati cu dragoste intr-un album foto de botez, pentru ca peste ani, copilul vostru sa poata intelege unul dintre cele mai frumoase momente din viata sa!

Back to Top
WhatsApp us