Fotograf de nunta in Bucuresti  


Esti aici pentru ca ai nevoie de un fotograf de nunta si eu pentru ca imi place sa fotografiez nunti!


Este treaba mea sa spun povestea nuntii voastre prin fotografii si pentru ca nicio nunta nu este la fel, povestea este intotdeauna una diferita, ceea ce ma face sa iubesc nuntile. In cea mai mare parte a zilei, documentez creativ totul, asa cum se intampla, iubesc fotografiile pline de emotii. Scopul meu este sa fotografiez atmosfera nuntii, pentru mine este vorba despre lucrurile marunte si reale care se intampla, fericirea si emotiile. Stiu cat de importante sunt detaliile, ati petrecut foarte mult timp in planificarea nuntii si am sa acord o atentie deosebita la fiecare fotografie.


Pentru sedinta foto de cuplu din ziua nuntii,  vom merge la o scurta plimbare si te voi fotografia cat mai natural. Nu vom lipsi foarte mult timp de la evenimetenul vostru,  inteleg cat de important este sa va bucurati alaturi familia si prietenii vostri. Nunta este fara indoiala un moment memorabil in viata oricarui cuplu de indragostiti care doresc sa isi uneasca destinele pentru o viata.


Timpul nu iarta si, la un moment dat, sterge din memorie amintirile cele mai dragi. Nu exista nimic care sa poarte peste ani emotia evenimentului asa cum o fac fotografiile.


 

 


Vezi portofoliu

 

Cere o oferta de pret

Back to Top