Fotografie de nunta


Fotograf de nunta - Bucuresti  


Cere o oferta de pret


 

Calin Narcis - fotograf de nunta


Nunta este fara indoiala un moment memorabil in viata oricarui cuplu de indragostiti care doresc sa isi uneasca destinele pentru o viata. Un moment planificat in amanunt, pentru ca evenimentul sa ramana o amintire frumoasa.


Timpul nu iarta si, la un moment dat, sterge din memorie amintirile cele mai dragi, motiv pentru care si acestea ar trebui sa fie arhivate - cum altfel decat cu ajutorul fotografiilor? Nu exista nimic care sa poarte peste ani emotia evenimentului asa cum o poate face un set de fotografii de nunta. De astfel, doar fotografile ne pot transporta in trecut cu o viteza uimitoare.


  


de ce sa ma includeti in povestea voastra? 


Pentru un eveniment atat de special cum este nunta, veti avea nevoie de servicii asigurate de fotografi profesionisti. Priceperea, creativitatea si tehnica unui astfel de fotograf vor avea ca rezultat fotografii care redau o atmosfera unica, naturalete, emotie si frumos.


Stilul pe care il promovez pentru fotografile de nunta se bazeaza pe naturalete. Mirii, personaje principale in aceasta frumoasa poveste, trebuie sa fie prezentati natural, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil nu trebuie sa se simta incomod in preajma mea.


Consider ca pentru a captura imagini care tind spre perfectiune este necesar sa construiesc o relatie de prietenie cu mirii si sa comunic cu acestia cat se poate de eficient.


Iubirea si emotia cuplului sunt elementele principale ale unei fotografii capabila sa transmita peste ani sentimente unice. Fiecare fotografie de nunta trebuie sa spuna ceva, ceea ce inseamna ca trebuie sa i se dea un sens. Pasiunea pentru fotografie este poate ingredientul principal in activitatea mea, motiv pentru care reusesc sa dau viata imaginilor pe care le capturez.


Consider ca doar fotografiile care surprind frumusetea reala si o aseaza intr-o lumina potrivita ar trebui sa fie asezate intr-un album foto, pentru ca doar acestea pot reprezenta cele mai frumoase amintiri, comori reale care nu vor permite ca timpul sa stearga nimic din emotia celor mai importante momente din viata.


  


cum ma puteti contacta?


Similar altor fotografi de nunta, consider ca primul pas in relatia frumoasa pe care o voi construi cu mirii consta in primul telefon sau e-mail primit de la acestia. La acel moment voi intra in posesia primelor informatii, ulterior urmand intalnirea fata in fata.


Pe site, aveti datele de contact.  Va astept pentru ca impreuna sa scriem despre o nunta de poveste! Puteti avea in vedere ca pot fi alaturi de voi pentru sedinta foto de logodna, la Cununia Civila sau pentru sedinta foto de nunta (Trash the dress).


 


Vezi portofoliu

Back to Top