cum decurge si unde se poate realiza o sedinta foto de maternitate?

In primul rand, ne vom cunoaste. Cheia succesului este comunicarea, comunicarea fiind cea mai importanta, pentru a putea crea ceva frumos de care sa va bucurati in timp. Consider ca o atmosfera potrivita asigura un rezultat desavarsit al imaginilor.

Te poti bucura de o astfel de sedinta foto in intimitatea propriului camin. Daca deja ai pregatit camera nou nascutului care urmeaza sa vina pe lume, va fi si mai bine, pentru ca voi putea sa realizez capturi incarcate de emotie intr-un loc care va apartine amandurora, in care veti petrece timp pretios impreuna.

Pe de alta parte o sedinta foto de maternitate poate fi realizata si in natura – un parc, propria gradina si, in general, orice loc similar in care te simti bine. Scopul nostru comun este sa obtinem fotografii expresive in care vei putea sa vezi cat de frumoasa esti insarcinata fiind.

sedinte foto de maternitate in studio

Nu in ultimul rand, putem sa realizam sedinte foto de maternitate in studio. Nu vom stabili o limita de timp, pentru ca vei poza atat timp cat te vei simti bine. De regula, o astfel de sedinta dureaza undeva intre o ora si jumatate – doua ore.

Indiferent ca vei alege sa pozezi in confortul propriului camin, afara sau in studio, viitorul tatic poate fi prezent, parte din sedinta foto. De astfel, consider ca este oportun sa se intample asa, pentru ca peste ani copilul sa realizeze cat de dorit a fost de catre ambii parinti.

sedinte foto de maternitate

Fotografia de maternitate este inclusa in categoria genului documentar, dat fiind faptul ca poti opta pentru o singura sedinta foto, dar si pentru mai multe sedinte foto de maternitate, pe masura ce burtica creste. Daca vrei, este cea mai sigura modalitate de a vedea cum te transformi tu femeia-mama, de la o luna la alta.

perioada potrivita pentru a stabili o sedinta foto de maternitate

Daca vei opta pentru o singura sedinta foto, iti recomand sa o stabilesti in perioada saptamanilor 28-36, cand ai o stare fizica foarte buna si burtica s-a conturat deja. Tine minte sa te distrezi cat de mult poti in timpul sedintei foto. Vom crea impreuna multe fotografii de maternitate pline de emotii si cat mai naturale in care sa va regasiti.

Contact

    Back to Top
    WhatsApp us